picture-26003
picture-26008
picture-2600
picture-26007
picture-26006

Snoezels gastenboek

Op deze pagina mogen jullie je Snoezel avonturen delen, iets leuks schrijven voor toekomstige puppy baasjes of andere leuke dingen!


Gastenboek

47 berichten                                                                                                                                                                Nieuw bericht toevoegen aan gastenboek


08-07-2024

Wat genieten we met hoofdletter G van onze Teun. Teun komt uit het nestje van de Lente Snoezels van Bliss met vader Bobby. Het is een lief klein knuffeltje die heel snel leert. Wat een geweldige start hebben ze gehad bij Monique, en wat werden wij als baasjes verwend doordat Monique ons mee nam hoe de eerste weken zijn verlopen. We hebben zoveel leuke foto’s en filmpjes mogen ontvangen. Het kraamfeest was dan ook echt een feest met lekkere koffie, thee, ranja en vlaai!

We zijn blij dat we bij Monique zijn uitgekomen!

 

Groetjes,

Fam Lucassen

12-02-2024

WAUW! Wat hebben wij geboft dat we bij jouw terecht zijn gekomen. Je bent zo enorm betrokken met de honden, alleen maar liefde!

We hadden ons geen betere fokker kunnen wensen!

 Wij hebben nu 2 weken puppy Fien in huis, een héél tevreden hondje, altijd blij en vrolijk!

Ze is een heel ontspannen hondje, en dat heeft ze vast en zeker te danken aan de meer dan goede start bij jou.

 

Xx Familie Teunissen


10-02-2024

Wij hebben wij "onze" Bobbie opgehaald bij Monique in Venlo. Wat een prachtig hondje hebben wij gekregen. Je merkt meteen dat er al aan de socialisatie is gewerkt met het hondje. Hij doet het heel goed en went snel aan zijn nieuwe situatie.

Monique hield ons heel goed op de hoogte van alle ontwikkelingen over het nestje. Bij vragen konden en kunnen we altijd bij haar terecht. Ook gaf Monique ons fijne tips over de hond. Monique heeft ook een winkeltje aan huis met allemaal leuke hondenspulletjes die heel goed van pas komen.

We zijn dankbaar dat we zo'n lief en fijn hondje hebben gekregen voor de komende jaren

Dank je wel Monique
04-02-2-24

26 januari hebben wij ons hondje "Puup" opgehaald bij Monique. Wat een leuke pup en wat doet ze het al goed. Wij hebben bijna een jaar gewacht maar dit was zeker de moeite waard. Monique is een hele fijne fokker die je van alles op de hoogte houdt. Zij zorgt met heel veel liefde voor de pups en moeder. Vanaf de bevalling kregen we elke dag foto's en filmpjes. De pups worden al goed gesocialiseerd en dat merk je, de pup is nu al heel makkelijk. Wij zijn heel erg blij met ons hondje en genieten elke dag enorm.

Diana van Overbeek
31  januari 2024

Wij zijn dit jaar trotse baasjes geworden van een lieve en gezonde pup Dirkje. Wij werden getipt door bekenden en zijn zo blij dat we bij Monique terecht zijn gekomen. Ze zorgt ontzettend goed voor de puppy’s en is betrokken met iedereen. Je kunt alles volgen via een whatsapp groep waar Monique ons van de leuke nieuwe momenten op de hoogte houdt met foto’s en filmpjes.

 

Monique is ook betrokken zodra de pups eenmaal het nestje hebben verlaten. Ze is geïnteresseerd hoe het gaat en geeft advies.

 

Bedankt voor de goede zorgen Monique!

 

Liefs en een pootje van ons 🐾

Kiki en Lianne
"Niemand thuis weet dat er een puppy gaat komen, dus we moeten even stiekem doen samen" Zo kwam ik begin dit jaar binnen bij Moniek. Helemal niets voor mij, stiekem doen. Dus toen we het verlossende bericht kregen dat Yara drachtig was, heb ik het meteen aan mijn parter Mike verteld. Zo mooi om vanaf die tijd, via een whatsapp groep, op de hoogte gehouden te blijven. 24 mei was het nestje er dan eindelijk en na 2 keer knuffelen wisten wij het. Puppy blauw hoorde bij ons! Marley is nu sinds 8 weken bij ons en hij maakt ons gezin compleet. Een gezonde pup, voelt zich gelukkig bij ons vanaf dag 1 en moniek is altijd te bereiken voor informatie of tips. Ook erg leuk dat we van Marley vanaf de 1e minuut totdat we hem mochten halen veel fotos hebben. Je ziet hem echt groeien en ontwikkelen voordat je hem daadwerkelijk hebt. Heel fijn om mee te maken. Nu hij er is, sturen wij uiteraard nog regelmatig foto's van zijn groei bij ons naar Moniek.

Lisanne Swennenhuis
16-02-23 15:14:25

Wij zijn zo blij dat we onze lieve Ollie hebben kunnen krijgen bij Monique. Het is heel fijn om met een fokker te werken die ontzettend begaan is met de nestjes. Zo krijg je vanaf het eerste moment foto- en video updates, mag je 2x langskomen, knuffelen met alle pups en de mama, krijg je alle informatie mee en helpt ze je ook met het verzamelen van de spullen die je nodig hebt voor een puppy. En als je daarna nog vragen hebt, kan je die altijd stellen in de groepschat en krijg je binnen no-time advies :) Hadden ons geen beter pupje kunnen wensen!

Sandy Menick
08-02-23 12:35:14

Monique wat ben je een geweldig goede fokker. Je doet het met zoveel liefde en toewijding. ❤️ Dat merk je aan alles! Leuk hoe je ons middels een appgroep op de hoogte hield met leuke foto’s en filmpjes van de puppy’s. Superleuk om te zien. Je kunt merken dat de puppy’s al heel wat gewend zijn doordat ze zo fijn opgroeien in een huiselijke gezinssituatie. Het kraamfeest was heel leuk en leerzaam! Je legt alles goed uit en bereid toekomstige honden eigenaren goed voor. Je straalt zoveel rust en vertrouwen uit, dat is heel fijn. Ik zou jou zeker aanbevelen!👍🏽😊 We zijn dan ook heel blij met onze lieverd Coco die je in de toekomst nog veel gaat zien. Hopelijk mag ze ook mama worden van prachtige lieve puppy’s🐾🥰 Ze is bij jou in ieder geval in goede handen!

Henrieke De Jong
06-02-23 21:28:41

Wát een schatje is onze Suzie.
En wat is Monique een lieve fokker. Met alle liefde en toewijding zorgt ze voor haar pupjes. In de toekomst is het plan dat Suzie coach- of therapiehond wordt. Het is mede daarom heel fijn dat Monique de pupjes al bij haar laat kennismaken met allerlei dingen, zoals autorijden en wandelen buiten. Met vertrouwen hebben we Suzie kunnen overnemen. We genieten volop!
Dankjewel voor al je liefde Monique!

Susan van der Linden
05-02-23 16:27:23

Vandaag mochten wij onze Bowie ophalen. Wat heeft ze een goede start gekregen bij Monique! Vanaf het begin werden we op de hoogte gehouden met leuke berichten, foto's en filmpjes. Het kraamfeest was ook erg fijn. We mochten met de puppy's knuffelen en kregen heel veel informatie van Monique om ons voor te bereiden op de komst van onze puppy. Monique, hartelijk dank voor al je goede zorgen en adviezen!

Nick Meijer
26-01-23 18:12:54

Wij hebben laatst een heel leuk kraamfeestje gehad waarbij we veel informatie kregen over de puppy's, daarbij hebben we ook onze 3 voorkeuren kunnen geven, en het is toch één van onze voorkeur geworden.. Het is een hele goede fokker en zorgt heel goed voor alle puppy's! ❤️🐶

Femke Verhaegh
13-10-22 21:41:42

Sinds 22 augustus 2021 ben ik het trotse baasje van James. Wat een lieverd, soms een deugniet en vaak een ‘flappie’. Tijdens moment een was Monique al super betrokken en werden telkens op de hoogte gehouden. Wij horen zowat bij elke wandeling wat James voor mooie en lieve hond is.

Maartje Gerats
13-10-22 20:01:31

Op 9 september hebben wij ons Pip kunnen ophalen. Hier hebben we ons met het hele gezin enorm op verheugd. De Labradoodle was niet nieuw voor ons we hebben al een zwarte labradoodle van 9,5 jaar. Je kon goed merken toen Pip bij ons thuis kwam hoe goed ze al gesocialiseerd was. Dit komt doordat Monique en haar gezin en hun eigen honden de pups een goede start en thuis geven dit kun je goed merken. Als je bij hen thuis komt voel je een en al liefde voor deze hondjes🥰 Pip is een lieve , ondeugende en actieve pup die graag met haar vriendje Pelle speelt en die goed alleen kan zijn, maar het ook leuk vind om erop uit te gaan. De groepsapp die Monique had gemaakt voor de nieuwe baasjes was en is nog steeds erg fijn. Zo bleef je thuis op de hoogte hoe het ging met de pups ook door foto’s te sturen.
Wij zijn zo ontzettend blij met haar 💗

Sandra
27-09-22 13:29:52

Op 10 september hebben wij onze pup, Filou, opgehaald bij Monique. Wat heel fijn is, is dat de pups al goed gesocialiseerd worden bij Monique; hierdoor hebben ze al echt een voorsprong (al gewend om met mensen om te gaan, al gewend aan allerlei geluiden enz.).
Filou is een schatje, ook af en toe een boefje natuurlijk, maar dat hoort erbij. We zijn heel blij met hem!

Noortje van der Werf
10-08-22 16:59:23

Ongeveer 8 weken geleden hebben wij onze puppy Loet mogen ophalen bij Monique. Vanaf het moment dat de pups geboren waren kregen we dagelijks filmpjes en foto’s van ze, zo fijn!
Monique, ontzettend bedankt voor het fijne contact, alle uitleg over de pups en de goede zorg voor de puppy’s de eerste 8 weken! Loet is een ontzettend lieve, leuke pup en is zeer leergierig!

Silvie van Heugten
12-06-22 13:11:36

Op 2e Paasdag heeft lieve mama Yara 8 puppies gekregen. Een daarvan is onze Bobby. Een lieve, sociale en leergierige pup! Monique heeft er de de eerste 2 maanden voor gezorgd dat alle pups super gesocialiseerd zijn en dat is echt terug te merken. Wat zijn wij ontzettend blij met onze Bobby!

Martine en Peter Beerends
12-06-22 11:41:05

Op 2e paasdag kregen we het bericht dat Yara ( hond van Jamy Beerends en Moreno) was bevallen van 8 mooie puppy's.
Na alle bezoekjes foto's en filmpjes mochten we Pippa komen halen.
Monique heeft er voor gezorgd dat de pups een fantastische basis hebben gekregen.
Heel hartelijk dank hiervoor en hopen dat Pippa straks net zo'n lieve mama wordt als Yara.
Groetjes Martine en Peter

René & Cindy Brueren
12-06-22 11:11:15

Melisa Rebordinos
29-04-22 10:31:28

Vorig jaar hadden we binnen ons gezin gesproken over het nemen van een hondje🐶. Iedereen blij en toen zijn we ons gaan verdiepen welke hond. We hebben met Monique contact gehad en konden nog bij het vorige nestje gaan kijken en we waren meteen verkocht. Uit het nestje van Yara is Soof geboren en een schat 🥰 van een puppy. Als gastgezin willen we Monique ontzettend bedanken 👍 voor de zorgzaamheid, tips en informatie die we de laatste maanden hebben ontvangen. Ga zo door. Veel liefs van ons vier.

Al geruime tijd wilde ik een hond, stapel verliefd was ik op het ras maar maar maar, zoontje met beperking die bang was voor honden, dus wel doen, niet doen wat is wijsheid, en de wachtlijst hield me tegen(ik wilde meteen een hond niet wachten :-) ) Wij zijn als gezin gaan kijken bij een eerder nestje om te kijken hoe ons zoontje erop zou reageren dit ging goed, uit eindelijk toch besloten om ervoor te gaan. Op 31-12 is dan Mosey geboren. Vanaf het eerste bezoek bij Monique wist ik meteen hier wil ik een pup vandaan, de liefde, de passie, de kennis, het huiselijke sfeer, de pups die in de huiskamer op groeien, alles voelde zo goed, en nog steeds is er contact.
Ik ben Monique ook onwijs dankbaar met de hulp bij het matchen van onze pup Moos, belangrijkste was de klik met onze zoontje Kenzy en onze andere zoon en dat is tot op de dag van vandaag geweldig, echte maatjes van beide, maar eigenlijk van ons allemaal thuis. Wij kunnen niet meer zonder onze hond, Best Choice Ever geweest.


Nogmaals bedankt Monique voor onze geweldige Mosey


Liefs vanuit Amsterdam
John - Melisa - Kyano - Kenzy
en een poot van Mosey

Melanie Steegh
24-04-22 11:56:56

Ruim voordat onze lieve puppy werd geboren kregen we een verrassende email dat we bij het nestje van mama Soof zaten, op 01-01-22 kregen wij een email met een geweldig bericht dat er van ons nestje puppy waren geboren! Monique heeft vanaf dat moment een groepsapp aangemaakt en hielt ons dagelijks op de hoogte en stuurde hierin foto's en filmpjes. we kregen een data voor op puppy bezoek te gaan het puppy knuffelen, waarbij we in een huiselijke sfeer kwamen met koffie/thee en een stukje vlaai. Er werd ons vanalles uitgelegd en we mochten met de puppys knuffelen! er werd ons gevraagd om een top 3 te geven van de puppy's die je graag zou willen kiezen. We moesten een naam bedenken en onze puppy werd benoemd naar haar lieve mama Soof! Monique heeft een winkeltje waarbij je vanalles kunt kopen voor je puppy., Monique je bent een topper in de omgang met de puppy's in de omgang met ons als baasjes. We leren nu nog dagelijks van jouw energieke verhalen en wijze lessen! Bedankt voor alle goede zorgen voor onze lieve Soof!

Michelle Van Oostrum
23-03-22 16:01:08

Indy werd geboren op 31-12-2021. We werden dagelijks op de hoogte gesteld van de pups. Tijdens het puppyknuffelen krijg je veel informatie en mag je eventueel je voorkeur aangeven. Ik had geen voorkeur en vertrouwde op de keuze van Monique aangezien zij de puppy’s elke dag ziet. Indy werd aan ons gekoppeld en wat zijn we blij met haar! Je merkt echt dat ze een goede start heeft gehad bij Monique en haar gezin. Ze is super sociaal, lief en leergierig!


Bedankt lieve Monique voor alle goede zorgen!

Noortje Jorritsma
28-12-21 23:48:02

19 december mocht je eindelijk mee naar huis. Lieve Bob. Wat een bofkont ben ik. Een lieve knuffel, vrolijke noot, leergierig en ook ondeugend.

Monique heeft ons vanaf het eerste moment betrokken. Iedere dag filmpjes en foto’s, geweldig om te volgen. Met de liefde en toewijding van Monique hebben de pups een super start gekregen.
Bedankt Monique!


Liefs van Bob💚
& Noortje

Dewy Maas
26-12-21 14:49:08

Sepp vandaag een week bij ons, wat een lief, mooi ondeugend en leergierig hondje.
Hij heeft al zoveel goede dingen meegekregen vanuit het nest, geweldig hoe Monique dit allemaal doet.
Iedere dag foto’s en filmpjes zo leuk om te volgen.
Wij zijn er superblij mee en ook onze andere doodle die heeft er een gezellig maatje bij.Bedankt Monique!! 🐾 van Sepp 💜


Jac Dewy Tim & Nic
Bo & Sepp 🐾

Familie De Wolf
23-12-21 13:22:10

Op zondag 12 december was eindelijk het moment daar dat we gastgezin mochten worden van Bliss. Door alle foto’s en filmjes die Monique met ons deelde waren we al zo betrokken met de ontwikkeling van de prachtige gipsy snoezel doodles. Zo ontzettend speciaal hoe Monique dit doet. Met zorg en liefde voor alle hondjes. Bliss betekend gelukzaligheid en wat zijn we dankbaar en gelukkig dat ze bij ons mag zijn. En hopenlijk word ze later net zo’n lieve en zorgzame moeder als Ziggy. ❤️
Heel veel liefs, Remco, Amber, Febe en Boaz

Marie-José en Hans van Aarssen
19-11-21 08:54:48

Saar wordt al weer bijna 1 jaar.
Binnenkort wordt ze gekeurd of ze mama mag worden.
Saar is een super vrolijk hondje, leergierig, en wil vooral overal bijzijn.
Ze is heel graag buiten en speelt graag met andere honden.
Wij zijn Monique nog elke dag dankbaar dat Saartje bij ons mag wonen.
Het is zo fijn dat Monique je vanaf het begin overal bij betrekt.
Vanaf de geboorte wordt je al mooi met foto’s en berichtjes op de hoogte gehouden over de puppy’s.
Je kunt dan bijna niet meer wachten op de dag dat je je puppy op mag gaan halen.
Hopelijk mag Saar volgend jaar de mama worden van hele mooie kleine puppy’s.
Groetjes,
Marie-José en Hans
Saar

De Punder-Bertens
19-09-21 19:44:58

Wat een bofkonten zijn wij. Vanaf half januari woont Bella bij ons.
Vanaf moment 1 zijn we dol op haar. Bella heeft ontzettend mooie lichte ogen, we noemen ze ook wel eens mensenogen, ze kan dwars door je heen kijken.
Bella is ontzettend leergierig, ze houdt van kriebelen op haar buik en vindt het leuk om met andere hondjes te spelen.
Ze is beste maatjes met onze tamme agapornis.
Over een tijdje wordt Bella gekeurd om te kijken of ze puppy's kan krijgen. Monique regelt dit allemaal super netjes. We gaan af en toe op visite bij Monique en over een paar weken gaat ze ook logeren.
Lieve groetjes
Jeroen Rachel
Isis Yuna Abby
Bella🐶 en Lulu🦜

vanessa gerads/smeets
18-09-21 15:22:33

22 augustus mocht je dan eindelijk mee naar Echt.
Vanaf dag 1 doet Cooper t geweldig. Hij is een echte lieve, deugniet. We zijn dol op Cooper, en Cooper is dol op ons!!!


Monique bedankt voor Cooper.De manier hoe jullie met de puppy's omgaan, vinden we geweldig!!! Fijn thuis, bij je gezin opgroeien en laten ontwikkelen. Dikke knuffel van Cooper🧡

Harriette Bisschops
13-09-21 19:55:08

Lieve Moniek


30 juni is onze Baerke bij jou geboren, een nest van 8 puppy’s.
Vanaf het prille begin heb je ons erg betrokken tijdens de ontwikkeling/ opvoeding van onze pup.
Vol toewijding was je met de puppy’s bezig .
Dagelijks zaten wij te wachten op jou mooie foto’s en filmpje’s ,super leuk .
Tijdens de twee bezoek momenten voelde wij ons erg welkom en had je alle tijd voor vragen en uitleg
22 aug is Baerke mee naar ons huis gekomen.
Hij is sociaal,­leergierig,­aanhankelijk ,lief,dankzij de goede start bij jou.


Wij zijn zó blij met onze huisgenoot Baerke, veel DANK hiervoor

Ted Eikenhout
12-09-21 17:32:12

Hoi, ik ben Ted!!


Mijn baasjes zeiden dat ik ook nog even wat moest laten weten in dit gastenboek! Zij zijn super blij dat ze in contact zijn gekomen met Monique, ik ben het er helemaal mee eens want ze is echt super lief! Een hele goede en betrokken fokker met een warm hart voor haar hondjes. Ze heeft erg veel kennis en ervaring, en kan daardoor de nieuwe baasjes heel goed informeren en helpen. Dankzij haar hebben zij mij, en dat is natuurlijk geweldig ;-)


Vanaf de dag dat ik geboren ben stuurde ze al foto’s en filmpjes door van mij en m’n broers en zusje, dat vonden mijn baasjes heel erg leuk. Ik heb een wereldreis afgelegd van Venlo naar Middelburg, maar dat was het waard, want ik heb het super naar mijn zin bij mijn familie! Ik weet al precies hoe laat het is als ik mee mag in de auto, dan gaan we naar het strand en dat vind ik echt helemaal geweldig!
Als jullie het leuk vinden kunnen jullie mijn avonturen volgen op instagram: @ted.de.labradoodle


Groetjes van mij :-)

Lucienne Mulders
19-02-21 09:15:47

Lieve Monique.
Wat zijn wij blij dat we bij jouw terecht zijn gekomen voor een labradoodle pup! Onze zoektocht begon in maart 2020 en we werden vrij snel getipt om met jouw contact op te nemen. We hebben een kennismaking gesprek gehad en waren gelijk enthousiast. Vanaf de eerste dag dat de puppy's geboren waren kregen we bijna dagelijks foto's en video's en konden we goed volgen en zien dat ze met heel liefde werden opgevoed binnen jouw gezin. Een betere start kunnen ze niet krijgen. Wij zijn super blij met onze Boef en de manier waarop jij dit allemaal doet. Groetjes van ons allen en een pootje van Boef.

Carla Highet
18-02-21 21:29:55

Lieve Monique, ik wil je bedanken voor het zorgdragen voor het liefdevolle nestje van Louie . Een betere start had ze niet kunnen hebben om met zo veel liefde de eerste 8 weken omringd te zijn bij jullie in huis. We hebben genoten van de foto's die je stuurde en het toppunt was uiteraard toen we Louie mochten ophalen. Ze is nu 11 weken en ze is zo lief en mooi , we zijn zo dol op haar. Liefs Carla en familie

Kim Vervoort
14-02-21 08:41:22

Eind januari 2021, eindelijk was het zover. 8 weken wachten, ivm corona konden we 1 keer op kraamvisite. Maar Monique heeft er alles aan gedaan om ons betrokken te houden. Elke dag kregen we foto’s en verhalen van de puppy’s. Monique en haar gezin besteden enorm veel lief aandacht aan de puppy’s in de eerste fase van hun leven. Geweldig! Ik kan iedereen deze ervaring aanraden.

Nicole Bouten
10-01-21 16:12:40

Hallo hallo,


Op zaterdag 24 oktober hebben wij Benji op mogen halen.
Wat zijn wij blij en trots dat we jou in ons gastgezin hebben mogen ontvangen. Bij Monique heb je een goede start gehad. Monique heeft heel veel kennis, geduld en heel veel liefde voor haar hondjes.
Benji is een heel lief, knuffelig en gezellig hondje.
Hij past heel goed binnen ons gezin. Het is fijn om te merken dat Monique samen met een gedragscoach gekeken heeft, welk hondje bij ons zou passen. Dat is heel goed gelukt!

Wendy van Rijn
23-12-20 23:44:55

Hallo lieve mensen,


24 oktober is Teddy bij ons komen wonen.
Een lief hondenmeisje, 1 van de “ 7 dwergen” uit het nest van Ziggy.
Daar heeft Teddy een fijne start gehad, zoveel liefde❤️
Wij zijn gastgezin voor Moondoodles💚, dus als het goed is wordt onze Teddy ook ooit mama.
Maar nu eerst lekker groeien en bloeien, wat ben je een lief moppie.
Wij genieten allemaal zo van jou🥰


Liefs,
Charl, Wendy,
Joni, mIck, Katie, Gino.
🐾 Teddy.

Janine Eijkenboom
16-12-20 21:54:25

In oktober is Pieke bij ons komen mogen wonen. Een lief en snoezelige doodle.
Monique is een ervaren vrouw die met liefde en passie de doodles een mooie start geeft. Wat we zelf heel prettig vinden is dat de honden een gedragstest ondergaan en gekeken wordt welke hond bij welk gezin het beste past. En ik begrijp ook helemaal dat Pieke in ons gezin is mogen komen wonen. Zeer leergierige pup en houdt zeker van knuffelen.

Moreno Walda
13-12-20 15:30:06

Hallo allemaal!


In Oktober zijn wij trotse baasjes geworden van Yara. Zij is geboren op 01-09-2020 en is een dochter van Ziggy. Yara is een zeer lieve, energieke en onwijs mooie meid. Monique geeft de pups de zorg en aandacht die ze verdienen. De pups wennen aan alle dagelijkse dingen gezien ze opgroeien in een huiselijke sfeer van een hechte familie. Yara is member of the Snoezel family en zal dus in de toekomst voor nieuwe Snoezeltjes zorgen.


Liefs,


Moreno, Jamy en Yara

Frenkie Poldervaart
09-12-20 19:12:16

Hier weer eens een berichtje van Loa .

Hallo allemaal ,
Inmiddels ben ik een echte jonge dame .
Alweer 1 jaar .
De afgelopen weken waren spannend voor mij .
Ik moest naar de dokter voor onderzoekjes , of ik ‘goed gekeurd’ zou worden 🤔
Nou ik vond dat niet nodig want ik ben eigenlijk wel perfect 🤩 maar ja mijn baasjes vonden dat dat moest dus heb ik t maar lief gedaan .
En wat denk je ; helemaal goed .... zei ik toch 😉
Ben wel blij hoor want nu mag ik officieel mama worden .
Ik hoop dat mijn kinderen net zo lief worden als ik ben .
Dat ze net zo goed luisteren ,net zo gek zijn, en net zo veel liefde en vreugde geven aan hun nieuwe baasjes als dat ik dat doe .
Zal als de tijd daar is mijn best doen om ze dat bij te brengen en mee te geven ..
De groetjes en wie weet tot ziens .
Dikke poot 🐾 en natte neuzekus van

Bianca Hees
06-12-20 12:48:45

Hallo lieve mensen,


Mijn naam is Frenkie en ik ben geboren op 01-09-2020 bij Snoezel. Nadat mijn broertjes en zusjes al waren geboren kwam ik als verrassing nog op de wereld. Samen met mijn broertjes en zusjes zijn we met heel veel liefde verzorgd door Monique en haar gezin. Wat zijn we al die tijd veel geknuffeld en laat dat nou net zijn wat ik het liefste doe.
Op 24-11 kwamen mijn baasjes me ophalen, ik kende ze al, want ze waren al een paar keer langs geweest om te knuffelen en Monique heeft ze toen alles verteld over het verzorgen van mij.
De eerste dagen was het wel even wennen in mijn nieuwe huis, zonder mijn broertjes en zusjes maar gelukkig had ik gelijk al een vriendje. Hij heet Ted en ik vond hem er in het begin wel een beetje raar uitzien. Volgens mijn baasjes komt dat omdat hij een konijn is en geen hond. Hij is wel heel lief voor mij en ik ook voor hem. Af en toe sturen mijn broertjes en zusjes nog wel een foto of filmpje op whatsapp, dat vind ik erg leuk om te zien.
Ik ben dol op wandelingetjes maken, soms luister ik dan nog niet zo goed, maar het is ook zo leuk buiten. Ook ben ik al naar puppycursus geweest, daar ging het zo goed, dat ik het soms voor de hele klas voor mocht doen, ik denk dat dit komt doordat Monique me al zo goed heeft voorbereid.


Nu ga ik weer even lekker knuffelen met mijn baasjes.


Woof en een high poot,


Frenkie

Bianca Hees
02-05-20 15:53:51

... vervolg van mijn verhaal
Beginnen met onderstaande verhaal en dan deze lezen anders raken jullie mensen mensen ‘de kluts kwijt ‘ zoals mijn baasje altijd zegt !
Ik ben dus Loa ,
Vandaag heb ik mijn ‘red stok uit het water diploma ‘gehaald
Super trots waren ze op mij ...
liep met de stok en mijn neus in de lucht maar wel nog met 4 pootjes op de grond , Haha
Mijn baasjes bleven me maar complimentjes geven ; wat kan je al goed zwemmen , wat luister je goed , wat ben je toch lief , wat kan je al veel , moest wel moeite doen om die pootjes op de grond te houden als je zo geprezen wordt .
Zo nu in de auto wat ik heel leuk vind , op naar huis!
Lekker dutje doen .
Straks weer heerlijk knuffelen met de baasjes , dat doe ik het liefste .
Wat ik niet zo leuk vindt is alleen eten daarom eet ik altijd als mijn baasjes ook eten , da’s veel gezelliger .
Hopelijk gaan we dan nog wat oefeningen doen zodat ik nog meer leer want ik werk graag voor mijn baasje ... als ze snoepjes heeft tenminste anders wordt het lastig .. Haha
Ik leer heel snel ben een slimme meid !
Maar voor nu stop ik ff met tikken want mijn oogjes vallen dicht .
Ga even een dutje doen ,
Tot de volgende keer ,
Liefs Loa van snoezellabradoodles

Bianca Hees
02-05-20 15:33:05

Hoi , ik ben Loa
Ik wil me even aan jullie voorstellen zodat jullie weten wie ik ben .
Straks als ik groot ben en mama mag worden vinden jullie het misschien leuk om iets terug te lezen over hoe ik ( mama van jullie puppie’s) zelf was als pup .
Maar denk dat ik buiten voor later nu ook al mega interessant ben , hihi
Na dat ik bij mijn mama weg mocht ben ik bij de buren gaan wonen dat was top want zo was ik toch op mezelf als grote meid maar ook nog dicht bij mijn mama en tantes .
Onder de schutting door gaven we elkaar vaak een natte neus en zo gingen de eerste weken voorbij .
Na 4 maandjes besloten mijn baasjes met pijn in hun hart en dikke tranen afscheid te nemen van mij omdat hun privé omstandigheden veranderden en omdat ze zo van mij hielden mij een plekje gunden waar veel meer tijd was voor mij .
Zo kwam ik in Echt !
Was ff wennen hoor aan de andere baasjes .
Mijn grote baasje en 2 baasjes van 16 jaar .
En alsof dat al niet spannend genoeg was liep er ook nog een knakworst op pootjes rond , mijn grote broer zeiden ze , rare mensen dacht ik nog ....grote broer ? Dat ding op poten is 3 x zo klein als ik !
Maar heel eerlijk is Flip ( zo heet mijn tekkelbroer) wel een soort grote broer geworden , als ik wat bang was voor geluidjes of dingen niet durf is hij er altijd voor mij en dat is zo fijn .
Samen de boel op stelten zetten of flink klieren kunnen we ook goed .
Dan zijn de baasjes soms beetje mopperig op ons maar ja moet je maar geen pup nemen zeg ik dan tegen Flip .. is hun eigen schuld , dikke bult !
Vindt het fijn in Echt... we gaan vaak wandelen , dat doe ik heel graag .
Wel zoek ik gelijk een stok want zonder kan de wandeling niet van start gaan !
In het bos loop ik al heel lief en goed alleen , apporteren kan ik al super goed zeggen mijn baasjes .
Soms is luisteren nog lastig ... als ik achter de kraaien aan ren dan wordt ik meteen doof ... heel raar maar kan er niks aan doen .
Vervolg komt zo ....

Imke en Chris Straus
02-01-20 16:29:13

Zo nu en dan komen wensen uit en worden dromen werkelijkheid 😉Nu 2 weken ontzettend gelukkig met onze lieve Donby! En het mooiste is, dat we een puppy hebben mogen kiezen bij een fokker die ook echt passie en liefde heeft voor deze prachtige soort honden! Bij Monique. En een niet onbelangrijk pluspunt is dat Chris normaal gesproken last heeft van allergieën bij honden en of andere diersoorten, maar bij deze Australian Labradoodles heeft hij gelukkig geen last! Een geweldig fijne ervaring vanaf de aller eerste intake met Monique over het aanschaffen van een van haar hondjes, het contact tussendoor over de zwangerschap van de moederhond, het heel erg leuke puppy kraamfeest met alle informatie die je nodig hebt voor een fijne start tot aan met het ophalen van ons hondje! We genieten volop van ons lief, gezond en speels hartendiefje. Bij nog een volgende hond, gaan we 100% zeker bij Monique en haar liefdevolle gezin waar ze met passie Australian Labradoodles puppy's klaarstoomd voor een
passend gezin/ baasje. Bedankt lieve Monique! Wij zijn happy met Dobby!

Ed, Rachel & Tijn Heijsterman
16-12-19 13:56:41

14-12-‘19 was eindelijk de dag dat we onze knappe, slimme en überschattige Sjef op mochten halen❤️ Op weg naar Monique, naar Venlo. Wij hebben al eerder honden gehad, maar de ervaring die wij bij Monique hebben, is voor het eerst! Sjef en zijn prachtige broertjes en zusjes zijn ontzettend liefdevol, warm en professioneel voorbereid op hun nieuwe gezin en thuis. Als je vragen hebt, kun je altijd terecht. Dit hebben wij nog nooit eerder meegemaakt. Na verschillende bezoekjes en een heus kraamfeest mochten we hem ophalen. En wat genieten we nu al! Nu al onmisbaar🥰 Weinig spanning, heel relaxed en snel gewend.
Monique en fam, ontzettend bedankt voor de goede zorgen! We zouden je bij iedereen aanraden!

Juultje van Limpt
16-12-19 13:39:42

Wát een fijne ervaringen hebben wij bij Snoezel gehad! Vanaf het eerste gesprek tot aan het ophalen van Saar zijn we er altijd van overtuigd geweest dat de puppy's van goede huizen komen. Monique gaat zó lief met de kleine snoezeltjes om. De pups wordt van moment 1 klaargestoomd om met een baasje mee naar huis gegaan. Saar is 14/12/2019 in ons gezinnetje gekomen. Net voor oud en nieuw dus. Monique vertelde me dat om deze reden ze ook al wat vuurwerk geluiden had opgezet zodat de pups kunnen wennen. Ze mogen naar buiten, in de auto,... Er is echt aandacht voor de puppy's. Lieve Snoezel, lieve Monique, enorm bedankt voor alle goede zorgen en voor ons lief, klein, Saartje. Groetjes, Juultje en Kees

Linda van Rijen
25-09-19 12:30:27

2 augustus was het dan zover: we mochten onze Mees ophalen!
Mees is de zoon van Ziggy en Elmo en het broertje van Ollie, Liz, Jean, Charley en Luna. Net als zijn ouders en broertjes en zusjes is Mees een knapperd: hij heeft een mooie caramelkleurige fleecevacht met een klein plukje wit op de borst.
We hebben elkaar de afgelopen week al behoorlijk goed leren kennen en leren samen nog elke dag bij. Mees is echt een gezelschapsdier: hij komt graag knuffelen, vindt het leuk om mee te wandelen en speelt graag. Het is een slimme hond die snel leert......hoewel het natuurlijk ook nog een puppy is en daarom ook regelmatig nog zijn eigen gang gaat als we willen dat hij gaat zitten of liggen ;-)
We zijn superblij dat Monique ons uitgekozen heeft als een van de nieuwe baasjes van de pups van Ziggy. We zijn bij Monique terecht gekomen om dat we graag een hond wilden van een kleinschalige fokker bij wie de pups in huiselijke kring op zouden groeien. We zijn heel tevreden over het contact met Monique van aanmelding tot nu. We zijn heel blij dat Mees voordat hij bij ons kwam als zo'n goede en liefdevolle start heeft gehad bij Monique en haar familie.

José José de Jonge
23-09-19 21:57:23

Hoi hoi,

Wij hebben na lang wachten begin augustus onze Ollie opgehaald. Ollie is een dochtertje van Ziggy en Elmo. Ze heeft een mooie fleece vacht, een zwart neusje en een mooi bruin/rode kleur. Samen met onze kinderen genieten wij enorm van ons nieuwe huisgenootje. Het is wel intensief en het is onze eerste hond dus alles is nieuw. We hebben haar nu ongeveer 7 weken. Leren haar goed kennen. De ene dag gaat super goed, de andere luistert ze wat minder....ze groeit heel hard en moet nog veel slapen. We zijn heel blij met Monique als fokker. Kleinschalig. Liefde voor honden en de pups groeien op in huis. Het contact is altijd goed ook al wonen we ver uit de richting. Ook nadat de pups zijn uitgevlogen worden er nog foto's etc uitgewisseld. Onze Ollie is (puppy roze) uit het nestje van Ziggy een lief meisje met pit, een deugniet en een knuffelbeertje..

Karline Van der Linden
28-08-18 17:40:15

Wat zijn wij trots op onze Tommie! Een grote deugniet, die je maar al te graag uitdaagt met zijn kwajongensstreken, maar wat is hij lief! Onze dochter was zo bang voor honden, dat het best een gewaagde gok was om een labradoodle in ons gezin op te nemen. Maar nu, Tommie is nu een maand of 7 bij ons, is hij dikke maatjes met haar en met de rest van het gezin. We zijn blij dat we bij Monique zijn terechtgekomen in onze zoektocht naar een labradoodle. Tommie is uit een warm nest gekomen en dat is zeker een goede basis geweest in zijn groei tot hoe hij nu is en nog zal worden.

Kim Van Loock
31-03-18 12:02:48

Hallo allemaal,


Wij zijn de trotse baasjes van Whisky!
Hij is de zoon van Daisy en Boaz en is geboren op 29/11/2017. Met zijn prachtige witte vlekken is hij een kleine kopie van zijn papa.
Karakter en pit bezit hij ook, maar hij is vooral een lieve kleine kapoen! Leergierig en bereid om alles te doen voor een koekje maakt hem een geweldige leerling! Wij zijn Monique en haar gezin nog altijd enorm dankbaar dat wij werden gekozen voor het laatste plekje op de lijst! Whisky is in zijn eerste levensweken vertroeteld door een warm gezin en dat heeft zijn effect niet gemist!


Groetjes Kim, David & Whisky!

Nieuw bericht